www.actionradio.gr

Action Radio 98.2

Fresh


view:  full / summary

Music News

Posted on February 3, 2018 at 10:20 AM

Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Κουφού είναι γεγονός!


Το «Όταν σε κοιτώ» κυκλοφόρησε και έρχεται να μας συγκινήσει. Ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του νεαρού καλλιτέχνη, ο οποίος είχε και την ιδέα του βίντεο κλιπ και πλάνα του γυρίστηκαν στην Αρίστη και στο Πάπιγκο αναφέρεται στον ανιδιοτελή έρωτα δύο νέων ανθρώπων, με την ιστορία να έχει μία τεράστια ανατροπή και τον έρωτα που πετυχαίνει αυτό που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί!

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Παντελής Βατουσιάδης και η ομάδα του Vatoum Productions. Η ενορχήστρωση του τραγουδιού υπογράφει ο Πάρης Κάλπος από την Epic Music, ο οποίος έχει αναλάβει προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στα τραγούδια του νεαρού καλλιτέχνη.

Υπενθυμίζεται πως ο Κερκυραίος τραγουδοποιός, ο οποίος έχει καταφέρει να σαρώσει τα τελευταία τρία χρόνια στο YouTube με τα τέσσερα τραγούδια του ( Η πιο ωραία στην Ελλάδα, Μετρώ αντίστροφα, Τα ποτήρια μας ψηλά και Κέντρο Διερχομένων ) έχει φτάσει πάνω από 120 εκατ. προβολές συνολικά στο δημοφιλή ιστότοπο.

You need Adobe Flash Player to view this content.

Konitsa News

Posted on February 1, 2018 at 5:40 PM

Ο Δήμος Κόνιτσας στη Μόσχα


Αντιπροσωπεία του Δήμου Κόνιτσας με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παπασπύρου, πραγματοποίησε σημαντικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μόσχα από 21 έως 28 Ιανουαρίου 2018, στα πλαίσια διεθνούς συνεδρίου της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με θέμα «XXVI Διεθνείς Χριστουγεννιάτικες Εκπαιδευτικές Αναγνώσεις – Ηθικές Αξίες και το Μέλλον της ανθρωπότητας, XIII κατεύθυνση», στο οποίο συμμετείχαν ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κύριλλος, πολλοί Υπουργοί της ρωσικής Κυβέρνησης καθώς και πάνω από 6.000 σύνεδροι.

Η πρόσκληση εστάλη από το ρωσικό Ίδρυμα “Ποκρόβ” (Σκέπη;) το οποίο ανέλαβε όλα τα έξοδα του ταξιδιού. (Εισιτήρια, διαμονή, διατροφή, μεταφράσεις

Στο προαναφερθέν Συνέδριο στη Μόσχα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον δικό μας Άγιο, τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη. Εκπροσωπώντας την Κόνιτσα, ομιλητής στο συνέδριο ήταν ο Δήμαρχος Κόνιτσας, κ. Ανδρέας Παπασπύρου, ο οποίος παρουσίασε ως προορισμό την πόλη του Αγίου Παϊσίου και εξέφρασε τις εντυπώσεις της πόλης της Κόνιτσας από την επίσκεψη των Ρώσων Φοιτητών στον τόπο μας τον Ιούλιο του 2017 στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου. Επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καλλιντέρης αναφέρθηκε στην προετοιμασία για τη διεξαγωγή του εορτασμού της μνήμης του Αγίου στην Κόνιτσα 08.07.2018-12.07.2018 και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κόνιτσας κ. Βασίλειος Αθανασόπουλος παρουσίασε στοιχεία για την πορεία των εργασιών και την ολοκλήρωση της κατασκευής του Ναού του Αγίου Παϊσίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Στομίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αντιπροσωπείας του Δήμου Κόνιτσας στη Ρωσία, τέθηκε το θέμα αύξησης της τουριστικής ροής από τη Ρωσία στην Κόνιτσα και προώθησης του θρησκευτικού τουρισμού της περιοχής με επίκεντρο τον Άγιο Παΐσιο.

Στα πλαίσια του συνεδρίου ο κ. Δήμαρχος είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλέξανδρο Μπεγλόφ, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε αναφορά στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής του Δήμου για την προσέλκυση επισκεπτών από τη μεγάλη αγορά της Ρωσίας και κυρίως στην προοπτική ανάπτυξης του θρησκευτικού-προσκυνηματικού τουρισμού σε σχέση με τον Άγιο Παΐσιο, του οποίου, ως γνωστόν, η πατρική οικία βρίσκεται στην Κόνιτσα.

Η αντιπροσωπεία, τέλος, επισκέφθηκε ορισμένα μνημεία, που σχετίζονται με την Ελλάδα. Το ναό του Αγίου Νικολάου στην Κροστάνδη, ο οποίος είναι κτισμένος κατά το πρότυπο της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, το άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αγία Πετρούπολη, που υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και το Κρατικό Μουσείο Ερμιτάζ στην Αγία Πετρούπολη, σε τμήμα του οποίου φιλοξενούνται εκθέματα από την Αρχαία Ελλάδα.

Πηγή : www.konitsa.gr

Play First

Posted on January 30, 2018 at 3:45 PM

Goin' Through & Μιχ. Τζουγανάκης - Όταν το χέρι μου χτυπώ ( 29/1/2018 )


Οι Goin'Through & ο Μιχάλης Τζουγανάκης συναντιούνται για πρώτη φορά στο studio, καταθέτοντας την ψυχή τους σε ένα τραγούδι που ενώνει δύο μουσικούς κόσμους και μας φέρνει πιο κοντά στις "μυρωδιές" της μουσικής μας παράδοσης και της Κρήτης. Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Cobalt Music και έχει τον τίτλο, "ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΧΤΥΠΩ".

You need Adobe Flash Player to view this content.


Rss_feed